Etusivu

Etusivu 2019-04-13T07:52:55+00:00

Master of biosignal analysis

RemoteA tuottaa etäanalyysipalveluita sekä kehittää ja lisensoi sydänanalytiikkaa. Uusi SmartECG-alusta tukee lääkäreitä pitkäkestoisen EKG-datan analysoimisessa ja sydänoireiden diagnosoinnissa.

Palvelujemme avulla potilaat pääsevät nopeammin hoitoon, terveydenhuolto käyttää resurssejaan tehokkaasti, ja terveys- ja hyvinvointiteknologian kehittäjät tuottavat enemmän arvoa asiakkailleen.

Lue lisää

Aalto-yliopiston bioinformaatioteknologian opiskelijoiden ainejärjestö Inkubio vietti 15. vuosijuhlaansa eli apoptoosia 2.3.2019. ApoptoosiXV:n pääyhteistyökumppani oli RemoteA, ja yhteistyön kunniaksi opiskelijat tekivät RemoteAa esittelevän videon.

RemoteA tarjoaa vallankumouksellisia ratkaisuja biosignaalianalyysiin. Katso videolta kuinka RemoteAn kehittelemä SmartECG mahdollistaa nopeamman diagnoosin ja hoidon sydänpotilaille. SmartECG on algoritmipohjainen automaattinen analysointityökalu, joka helpottaa lääkäreiden päätöksentekoa.

RemoteA kiittää ja onnittelee Inubiota!

Palvelut

Liiketoiminta-alueemme ovat: SmartECG-alusta, etäanalyysipalvelu ja sydänanalytiikka.

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Facebook

RemoteA
RemoteA3 months ago
SmartECG-alustan hyödyntäminen merkitsee vähemmän vaivaa potilaille – etenkin jos sydänsairautta ei löydy. Asiakkaiden palvelukokemus on aiempaa sujuvampi ja nopeampi, sillä heitä on mahdollista palvella entistä useammin perusterveydenhuollossa lähettämättä erikoisterveydenhoitoon. http://ow.ly/QKvh30ogoN7
RemoteA
RemoteA3 months ago
CE certified SmartECG Platform is a new way of viewing and analyzing long-term CG data from ambulatory ECG (Holter) devices. For patients, better monitoring resources in the primary care mean less hassle and better patient experience, especially when the tests prove negative. http://ow.ly/W3Pc30ogoIO

Twitter

LinkedIn

Viimeisimmät julkaisut

Yhteystiedot

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
SUOMI

Phone:
+358 (0) 45 2300 520