Ohjelmistokehittäjä, liity joukkoomme!

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä

Vahvistamme teknologiaosastoamme ja haemme joukkoomme sinua:

1) Tulevaisuuden ohjelmistoammattilainen / diplomityöntekijä

2) Tuleva tekoälyn ammattilainen / diplomityöntekijä

RemoteA Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen, yksityisomisteinen terveysteknologian yritys, joka on erikoistunut sydänperäisten signaalien, erityisesti EKG:n analysoimiseen ja sähköisiin terveyspalveluihin. RemoteA on myös sertifioitu terveydenhuollon laitteiden valmistaja. Yrityksessämme työskentelee kymmenkunta ohjelmistojen, algoritmien ja liiketoiminnan osaajaa ja teemme yhteistyötä eturivin kardiologien kanssa.

RemoteA tarjoaa koneavusteisia kliinisen päätöksenteon työkaluja. Ne perustuvat algoritmeihin, jotka analysoivat sydänperäisiä signaaleja, valitsevat alustavasti tärkeimmät tulokset ja avustavat lääketieteen ammattilaisia diagnosoinnissa ja hoidon määrittelyssä. Tarjottavat ratkaisut pohjautuvat yrityksen historiansa aikana käsittelemään yli 1,5 miljoonaan tuntiin sydändataa.

Haemme nyt joukkoomme uusia osaajia kehittämään ratkaisuja, joilla tulee olemaan suuri merkitys terveydenhuollon nykyisissä ja tulevissa haasteissa. Kokemus terveydenhuollon teknologia-alalta ei ole välttämätöntä: toimialaa voi oppia, mutta alla työtehtävien kohdalla mainittujen osaamisalueiden hallinta on tärkeää.

1) Tulevaisuuden ohjelmistoammattilainen / diplomityöntekijä

Olet urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden ohjelmistoammattilainen. Sinulla on tekninen tai luonnontieteellinen korkeakoulututkinto tai olet pian valmistumassa. Olet kiinnostunut ohjelmistokehityksen eri osa-alueista ja haluat kasvaa tämän alueen huippuosaajaksi.

Tekninen osaamisesi kattaa mielellään ainakin muutaman seuraavista kohdista: C-, C++- tai Python-ohjelmointi, yksikkötestaus, Eclipse IDE, Git ja Linux shell. Lisäksi tunnet ohjelmistokehitysprosessin vaiheet ja ymmärrät kattavan testauksen ja dokumentoinnin merkityksen laadukkaalle ohjelmistotuotteelle.

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä (Scrum, XP), jatkuvasta integraatiosta (CI), ohjelmistojen mallintamisesta (UML), työskentelystä reguloidussa ympäristössä, digitaalisesta signaalinkäsittelystä tai lääketieteellisestä tekniikasta (erityisesti EKG:stä). Ennen kaikkea sinulla on intoa oppia lisää, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja muuttaa ne käytännössä toimiviksi ratkaisuiksi.

2) Tuleva tekoälyn ammattilainen / diplomityöntekijä

Olet urasi alkupuolella oleva tekoälyn ammattilainen. Sinulla on tekninen tai luonnontieteellinen korkeakoulututkinto tai olet pian valmistumassa. Olet kiinnostunut tekoälyn ja koneoppimisen lääketieteellisistä sovelluksista ja haluat kasvaa tämän alueen huippuosaajaksi.

Sinulla on ymmärrystä koneoppimisesta ja tiedon louhinnasta, mahdollisesti syvistä neuroverkoista tai luonnollisen kielen käsittelystä. Tunnet hyvin ainakin muutaman koneoppimiseen sopivan työkalun – esim. Caffe, CNTK, IBM Watson, Keras, MXNet, PyTorch, TensorFlow tai Theano – tai olet halukas niiden opetteluun.

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä (Scrum, XP), jatkuvasta integraatiosta (CI), ohjelmistojen mallintamisesta (UML), työskentelystä reguloidussa ympäristössä, digitaalisesta signaalinkäsittelystä tai lääketieteellisestä tekniikasta (erityisesti EKG:stä). Ennen kaikkea sinulla on intoa oppia lisää, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja muuttaa ne käytännössä toimiviksi ratkaisuiksi.

Lisätiedot

Työtehtävistä antaa lisätietoja Heikki Väänänen, Head of Analytics, heikki.vaananen(at)remotea.fi, puh. 050 5867460. Voit tutustua yritykseemme osoitteessa www.remotea.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 6.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry(at)remotea.fi

Työsuhde

RemoteA tarjoaa vakituisen työsuhteen tavanomaisen koeajan jälkeen. Nykyiset osaajamme perehdyttävät käynnissä oleviin hankkeisiin ja tukevat työtehtävien haltuunotossa. Palkka on kilpailukykyinen ja perustuu osaamiseesi. Työsuhde-etuja ovat lounassetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit, puhelinetu, internet-yhteys kotiin ja työmatkasetelit tai pysäköintihallipaikka työpaikalla. Etätyön säännöistä sovitaan esimiehen kanssa.

Toimenkuvat ja työtehtävät ovat osittain täysin uusia ja se antaa valittaville mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittymiseen. Ennen kaikkea remotealaisille on tärkeää tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työn tuloksena pelastetaan ihmishenkiä ja mahdollistetaan laadukkaita lisäelinvuosia. Yritys on jo historiansa aikana muuttanut merkittävästi hoitoketjuja ja -käytäntöjä: uusimmat ratkaisut tulevat mullistamaan monien sydänsairauksien diagnosoinnin.

Join our healthtech company to do work that matters

We are now expanding our Tech team and are looking for a

1) Future Software Professional / Master’s Thesis Worker

2) Future AI Professional / Master’s Thesis Worker

1) Future Software Professional / Master’s Thesis Worker

You are a future software talent in the beginning of your career. You have a university or a polytechnic degree in technology or science, or you are about to graduate. You are interested in different elements of software development and you are willing to grow into an expert in this field.

Your technical skills include at least some of the following:

C, C++ or Python programming, unit testing, Eclipse IDE, Git, and Linux shell. Additionally, you are familiar with the phases of a software development process and you understand the importance of comprehensive testing and documentation.

It is beneficial if you also have experience in agile methods (Scrum, XP), continuous integration (CI), software modeling (UML), working in a regulated environment, digital signal processing, or medical technology (especially the ECG). Above all, you have enthusiasm to learn more and the ability to quickly adopt new things and take them into practice.

2) Future AI Professional / Master’s Thesis Worker

You are a future AI guru in the beginning of your career. You have a university or a polytechnic degree in technology or science, or you are about to graduate. You are interested in medical applications of artificial intelligence and machine learning and you are willing to grow into an expert in this field.

You understand the principles of machine learning and data mining, possibly deep neural networks or natural language processing. You are familiar with at least some machine learning tools – e.g. Caffe, CNTK, IBM Watson, Keras, MXNet, PyTorch, TensorFlow, or Theano – or you are willing to learn them.

It is beneficial if you also have experience in agile methods (Scrum, XP), continuous integration (CI), software modeling (UML), working in a regulated environment, digital signal processing, or medical technology (especially the ECG). Above all, you have enthusiasm to learn more and the ability to quickly adopt new things and take them into practice.

Additional information:

Please contact Heikki Väänänen, Head of Analytics, heikki.vaananen(at)remotea.fi, tel. 050 5867460, or visit www.remotea.fi.

Send your application and your CV no later than 6.5.2018 to rekry(at)remotea.fi.

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä

2018-04-13T08:37:20+00:00

Viimeisimmät julkaisut

Yhteystiedot

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
SUOMI

Phone:
+358 (0) 45 2300 520