SmartECG lääkäreille

SmartECG lääkäreille 2019-04-13T07:53:44+00:00

SmartECG-alusta nopeuttaa sydänoireiden diagnosointia

Terveydenhoidon ammattilaisen tärkein tavoite on hoitaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Aina saatavilla ei kuitenkaan ole nopeaa ja helppokäyttöistä EKG-laitetta, jolloin potilaat on lähetettävä erikoisterveydenhoitoon ja hoitoprosessi pitenee.

Toisaalta perusterveydenhuollossa saatavilla oleva EKG-laite ei tue mahdollista diagnoosintekoa riittävästi. Usein diagnoosiprosessi, jossa joudutaan turvautumaan erikoislääkärin antamaan konsultaatioon pitkäkestoisen EKG:n tulkinnassa, voitaisiin hoitaa tehokkaamminkin. Sen sijaan, että jopa PDF-muodossa olevia raportteja lähetetään edestakaisin, aikaa voitaisiin käyttää enemmän itse potilaan hoitoon. Tätä arvostaisivat sekä lääkärit että potilaat.

Mikä SmartECG-alusta on?

SmartECG-alusta on huippuluokan palvelu pitkäkestoisen EKG-datan analysoimiseksi ja mahdollisesti sydänsairauksista kärsivien potilaiden diagnosoimisen tueksi. Se koostuu algoritmipohjaisesta automaattisesta analyysiraportista ja kehittyneestä selainpohjaisesta käyttöliittymästä. SmartECG-alusta tuottaa analyysin muutamassa minuutissa. EKG-data ladataan ohjelmistoon, joka analysoi datan automaattisesti ja tuottaa raportin lääkärien työn tueksi.

SmartECG-alustalle on myönnetty CE merkintä luokan IIa lääkinnällisenä laitteena.

Miten SmartECG hyödyttää lääkäriä?

Pyydä SmartECG- demo!

Viimeisimmät julkaisut

Yhteystiedot

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
SUOMI

Phone:
+358 (0) 45 2300 520