SmartECG potilaille

SmartECG potilaille 2019-03-27T17:10:57+00:00

Nopeampi diagnoosi ja parempi hoitoprosessi

Vaikean sairauden kanssa eläminen on stressaavaa. Sairastuneen mielenrauhan kannalta on tärkeää, että hänet otetaan vakavasti, sairaus diagnosoidaan nopeasti ja että hoitoon pääsee nopeasti. Kokeneiden terveydenhoitoalan ammattilaisten tarjoamat yksinkertaiset hoitopolut ovat arvokkaita.

Potilaiden etujärjestöt seuraavat jonotusaikojen pituutta ja työskentelevät sydänpotilaiden hoidon nopeuttamiseksi. Monissa maissa 90 päivää on enimmäisaika, jonka kuluessa asiakkaan pitää päästä perusterveydenhoidon piiristä erikoisterveydenhoitoon. Jos hoitoon sovelletaan alan parhaimpia käytäntöjä, aika on paljon lyhyempi. Usein aika kuitenkin venyy.

Mikä SmartECG-alusta on?

SmartECG-alusta on huippuluokan palvelu pitkäkestoisen EKG-datan analysoimiseksi ja mahdollisesti sydänsairauksista kärsivien potilaiden diagnosoimisen tueksi. Se koostuu algoritmipohjaisesta automaattisesta analyysiraportista ja kehittyneestä selainpohjaisesta käyttöliittymästä. SmartECG-alusta tuottaa analyysin muutamassa minuutissa. EKG-data ladataan ohjelmistoon, joka analysoi datan automaattisesti ja tuottaa raportin lääkärien työn tueksi.

Seuraa meitä

Viimeisimmät julkaisut

Yhteystiedot

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
SUOMI

Phone:
+358 (0) 45 2300 520