SmartECG terveydenhuollolle

SmartECG terveydenhuollolle 2019-03-27T17:07:04+00:00

Keskimäärin alhaisemmat tutkimuskustannukset

Terveydenhuollon tavoitteena on tuottaa tehokkaasti hoitoa potilaille monimutkaisen ja useita toimijoita sisältävän terveysjärjestelmän puitteissa. Väestö ikääntyy, hoidontarve kasvaa, eivätkä taloudelliset resurssit välttämättä kasva samassa tahdissa. Samaan aikaan kilpailu kiristyy.

Terveydenhuollon turbulenssissa tarvitaan tehokkaampia potilas- ja hoitoprosesseja. Digitaaliset prosessit, potilastietojärjestelmät, tekoäly ja robotit kehittyvät nopeassa tahdissa ja auttavat entistä paremman hoidon tuottamisessa tehokkaasti.

Mikä SmartECG-alusta on?

SmartECG-alusta on huippuluokan palvelu pitkäkestoisen EKG-datan analysoimiseksi ja mahdollisesti sydänsairauksista kärsivien potilaiden diagnosoimisen tueksi. Se koostuu algoritmipohjaisesta automaattisesta analyysiraportista ja kehittyneestä selainpohjaisesta käyttöliittymästä. SmartECG-alusta tuottaa analyysin muutamassa minuutissa. EKG-data ladataan ohjelmistoon, joka analysoi datan automaattisesti ja tuottaa raportin lääkärien työn tueksi.

SmartECG-alustalle on myönnetty CE merkintä luokan IIa lääkinnällisenä laitteena.

SmartECG-alustan hyödyt terveysalan palveluntuottajille

Pilotointivaiheessa vuonna 2019 SmartECG-alusta tuottaa automaattianalyysin seuraavista Holter-laitteista: Bittium Faros 360, 180 ja 90 (Bittium, Suomi), DL 900 -sarjan digitaalinen Holter-laite (BioTelemetry, USA) tai Holter-laitteet, jotka tuottavat EDF-muotoista EKG-dataa.

Pyydä SmartECG- demo!

Viimeisimmät julkaisut

Yhteystiedot

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
SUOMI

Phone:
+358 (0) 45 2300 520