Master of biosignal analysis

Yrityksemme 2019-03-27T17:19:36+00:00

Etäanalyysipalveluiden ja sydänanalytiikan uranuurtaja vuodesta 2002

RemoteAn kehittämä SmartECG-alusta on saanut CE-merkinnän ja on nyt käytettävissä sydänpotilaiden diagnoosiprosessin nopeuttamiseen. SmartECG-alusta tukee lääkäreitä pitkäkestoisen EKG-datan analysoimisessa ja sydänoireiden diagnosoinnissa.

Tuotamme myös etäanalyysipalveluita Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Etäanalyysipalveluiden avulla yleislääkäri saa muutamassa päivässä erikoislääkärin lausunnon diagnoosinsa tueksi sen sijaan, että lähettäisi potilaan erikoisterveydenhuollon jonoon.

0+
Yli 170 000 potilasta

Etäanalyysipalveluiden pioneerina RemoteA on toimittanut yli 170 000 etäanalyysiä. Palvelutuotteisiimme kuuluvat 24-72 tunnin EKG-monitorointi, kotipolysomnografia sekä verenpaineen pitkäaikaisseuranta.

0M
1,5 miljoonan tunnin sydändatapankki

Sydändatapankkimme sisältää yli 1,5 miljoonaa tuntia sydändataa ja 90 000 kardiologin lausuntoa sisältäen analyysin ja hoitoehdotukset.

0+
Yli 300 terveydenhuollon yksikköä

Etäanalyysipalvelumme on käytössä yhteensä yli 300 terveydenhuollon yksikössä Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

0M
1,2 miljoonan euron EU-rahoitus

RemoteA on saanut merkittävän, 1,2 miljoonan euron EU-rahoituksen SmartECG-palvelun kehittämiseksi.

Palvelut

Liiketoiminta-alueemme ovat SmartECG-alusta, etäanalyysipalvelu ja sydänanalytiikka.

Missiomme: Entistä parempi terveydenhuolto, entistä parempaa hyvinvointia

Terveydenhuollon tila voi ensi silmäyksellä näyttää synkältä: väestö ikääntyy, mutta resurssit eivät välttämättä kasva samassa määrin. Myös entistä useampi terveydenhuollon ammattilainen jää eläkkeelle muutaman vuoden kuluessa. On arvioitu, että kolmasosa lääkäreistä on yli 55-vuotiaita. Miten huolehdimme väestön hyvinvoinnista ja terveydestä yhteisten, inhimillisten arvojen mukaisesti?

Onneksi välineet parempien ratkaisujen käyttöönottamiseksi ovat jo saatavilla, olipa kyse ennaltaehkäisystä, hoidosta ja toipumisesta. RemoteA on vahvasti mukana tässä myönteisessä kehityksessä. Laadukkaat ja luotettavat ratkaisumme auttavat hoitamaan kansalaisiamme entistä tehokkaammin. Uskomme, että terveydenhuollon vallankumous johtaa meitä kohti parempaa terveydenhuoltoa.

Parannamme terveydenhuoltoa potilaiden, terveydenhuollon palveluntuottajien ja yhteiskunnan hyödyksi tarjoamalla etädiagnostiikkapalvelua, jonka avulla diagnoosiprosessi on edullisempi, tehokkaampi ja nopeampi. Olemme erikoistuneet sydän- ja hengityselinten diagnosointiin.

Olemme vuodesta 2002 lähtien tuottaneet etämonitorointi- ja konsultaatiopalveluja terveydenhuoltoon sekä viime vuosina kehittäneet sydänanalytiikkaa. Meillä on huomattava osaaminen sydämen rytmihäiriöiden, verenpaineen ja uniapnean diagnosoinnissa.

Palvelumme välityksellä terveydenhuollon palveluntuottajat ovat auttaneet jo yli 170 000 terveydenhuollon asiakasta viimeisten 15 vuoden aikana.

Haluamme olla mukana kehittämässä entistä paremmin toimivaa terveydenhuoltoa myös tulevaisuudessa.

SmartECG-alusta – uusi tapa analysoida EKG-dataa

RemoteA Oy on saanut 1,2 miljoonan euron rahoituksen EU:lta SmartECG-alustan kehittämiseksi. SmartECG on algoritmipohjainen ohjelmistotuote, joka analysoi automaattisesti EKG-dataa. Rahoitusta hakeneista 104 tieto- ja viestintätekniikan yrityksestä valittiin vain neljä yritystä, joista RemoteA sai korkeimmat pisteet.

SmartECG-alusta on uusi tapa analysoida pitkäkestoista EKG-dataa. Ratkaisun hyödyntäminen lyhentää analyysiaikaa merkittävästi ja laskee keskimääräisiä analyysikustannuksia, sillä aiempaa pienempi määrä potilaita lähetetään erikoisterveydenhoitoon. SmartECG-alusta on nyt CE-merkitty ja täyttää lääkelaitedirektiivi 93/42/EEC:n vaatimukset.

Pilotointivaiheessa 2019 palvelu tuottaa automaattianalyysin pitkistä EKG-mittauksista, ja seuraavassa vaiheessa 2020 palvelu on yhteensopiva myös lepo- ja tapahtuma-ekg:n kanssa.

Sydän- ja verisuonitaudit ovat Euroopassa merkittävin kuolinsyy ja niistä kärsii keskimäärin 10 % väestöstä. Mitä aiemmin sydän- ja verisuonitaudit havaitaan, sen parempi se on sekä potilaalle että terveydenhuollolle. SmartECG-palvelu tuo EKG-monitoroinnin entistä tehokkaammin aiempaa useampien saataville.

Johtavia kardiologeja, algoritmi- ja ohjelmistokehittäjiä

RemoteAn palveluksessa työskentelee sydänanalytiikan, algoritmi- ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia, ja verkostoomme kuuluu maamme johtavia kardiologeja. Palvelujemme avulla tuotamme arvoa asiakkaillemme ja heidän loppuasiakkailleen.

RemoteAn lääketieteellinen johtaja on professori Lauri Toivonen, joka toimii päätoimisena yksityislääkärinä sekä Coronaria Analyysipalvelut Oy:n lausuvana spesialistina. Hän työskenteli osastonylilääkärinä HYKS Meilahden sairaalan Sydäntutkimusosastolla 2001-2015 vastuualueenaan sydämen rytmihäiriöt ja tahdistinhoito.

RemoteA on Terveysteknologia ry:n jäsen.


Sertifikaatit

SmartECG-alusta on CE-merkitty ja täyttää lääkelaitedirektiivi 93/42/EEC:n vaatimukset.

Hallussamme on ISO 13485 -sertifikaatti, jonka lisäksi laatujärjestelmämme noudattaa EU:n lääkelaitedirektiiviä (MDD) sekä US FDA Quality System Regulations (QSR) -ohjetta. Noudatamme myös seuraavia standardeja: IEC 62304, IEC 60601-1, ISO 14971 ja IEC 62366.

Suomen Asiakastieto on myöntänyt RemoteAlle sertifikaatin Yksi vahvimmista, joka perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luokitukseen. Se on osoitus yrityksen positiivisista talousluvuista, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä, joihin vain 12 % suomalaisista yrityksistä yltää.

Viimeisimmät julkaisut

Yhteystiedot

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
SUOMI

Phone:
+358 (0) 45 2300 520