Loading...
Home 2018-03-16T12:20:49+00:00

Improving Healthcare

RemoteA-koncernen är specialiserade på analys av hjärtdata och fjärrdiagnostik, och är en certifierad tillverkare av medicinteknisk utrustning.

Vi hjälper patienter att få behandling snabbare, sjukvården att använda sina resurser på ett bättre sätt, och hälso-operatörer för att ge mer värde till sina kunder.

 
Läs mer

Tjänster

 Våra tjänster är indelade i tre kategorier: SmartECG-tjänsten, e-hälsotjänster och hjärtanalys.

 

Vill du höra mer?

Intresserad av våra tjänster? Vänligen kontakta oss.

Kontakta oss

Facebook

RemoteA Ab

RemoteA Ab hör till Remotea-koncernen, som är specialiserad på fjärrdiagnostik och analys av hjärtdata, och är en certifierad tillverkare av medicinteknisk utrustning. Vi har utvecklat våra fjärrtjänster inom monitorering och läkarvård sedan 2002, och idag har vi byggt upp ett omfattande nätverk av allmänläkare, specialistläkare och vårdorganisationer i Finland, Sverige, Storbritannien och Nordirland. Vi arbetar med omkring 300 vårdinrättningar samt ledande kardiologer och specialister på luftvägarna.
RemoteA Ab
RemoteA Ab3 days ago
Fördelar 3 /3: Utlåtande inom 5 dagar
Att behandla patienter på bästa möjliga sätt är den främsta prioriteringen för dig som sjukvårdspersonal.

Tjänsteplattform för fjärrdiagnostik betyder billigare, bättre och snabbare diagnos. Den passar på till exempel att undersöka arytmi, sömnapné och blodtryck.

Det finns flera fördelar, vilka är de viktigaste för dig som allmänläkare?
RemoteA Ab
RemoteA Ab1 week ago
Den internationella sömndagen är snart här! Ungefär 1,35 miljoner svensker drabbas av obstruktiv sömnapné (OSA), dålig sömn under natten och allvarlig sömnighet dagtid. Polysomnografi i hemmet är ett enkelt sätt att diagnostisera sjukdomen utan långa väntetider. #sömnapné #hälsovård #fjärrdiagnostik http://ow.ly/7nBE30iTsMo

Twitter

LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 2 Days Agoview on linkedin

  RemoteA - Improving healthcare

  Vitrockseffekt kan höja blodtrycket med 20-30 %. Med hjälp av 24 timmars blodtrycksmätning kan man upptäcka vitrockseffekt eller omvänd vitrockseffekt. Läs mer om fjärrdiagnostik här http://ow.ly/3Vqf30iQZzb #vitrockseffekt #blodtrycksmätning#ABPM #fjärrdiagnostik

 • 3 Days Agoview on linkedin

  RemoteA - Improving healthcare

  Fördelar 3 /3: Utlåtande inom 5 dagar Att behandla patienter på bästa möjliga sätt är den främsta prioriteringen för dig som sjukvårdspersonal. Tjänsteplattform för fjärrdiagnostik betyder billigare, bättre och snabbare diagnos. Den passar på till exempel att undersöka arytmi, sömnapné och blodtryck. Det finns flera fördelar, vilka är de viktigaste för dig som allmänläkare?

Recent Posts

Contact Info

Svetsarvägen 15 2 tr
171 41 Solna
SVERIGE

Phone:
+46 (0) 8 28 03 02