Loading...
Home 2018-02-12T15:46:34+00:00

Improving Healthcare

RemoteA-koncernen är specialiserade på analys av hjärtdata och fjärrdiagnostik, och är en certifierad tillverkare av medicinteknisk utrustning.

Vi hjälper patienter att få behandling snabbare, sjukvården att använda sina resurser på ett bättre sätt, och hälso-operatörer för att ge mer värde till sina kunder.

 
Läs mer

Tjänster

 Våra tjänster är indelade i tre kategorier: SmartECG-tjänsten, e-hälsotjänster och hjärtanalys.

 

Vill du höra mer?

Intresserad av våra tjänster? Vänligen kontakta oss.

Kontakta oss

Facebook

RemoteA Ab

RemoteA Ab hör till Remotea-koncernen, som är specialiserad på fjärrdiagnostik och analys av hjärtdata, och är en certifierad tillverkare av medicinteknisk utrustning. Vi har utvecklat våra fjärrtjänster inom monitorering och läkarvård sedan 2002, och idag har vi byggt upp ett omfattande nätverk av allmänläkare, specialistläkare och vårdorganisationer i Finland, Sverige, Storbritannien och Nordirland. Vi arbetar med omkring 300 vårdinrättningar samt ledande kardiologer och specialister på luftvägarna.
RemoteA Ab
RemoteA Ab1 month ago
Tre av fyra allmänläkare uppskattar, att patienten med hjärtproblem eller sömnapné måste vänta 1-3 månader på sitt besök till den specialiserade vården. Dessa och andra intressanta resultat fick vi vid vår förfrågan som så många som 70 besökare på ST-dagar i allmänmedicin i Åre svarade på. Ta en titt på alla resultat och vänligen svara på förfrågan här: http://ow.ly/NbYY30h4viG
RemoteA Ab
RemoteA Ab2 months ago
Vad skulle du svara på frårgan nedan? Fyra allmänläkare av fem har vilo-EKG vid deras mottagning och var tionde allmänläkare har tillgång till långtids-EKG. Det här och andra intressanta resultat fick vi vid vår förfrågan som så många som 70 besökare på ST-dagar i allmänmedicin i Åre svarade på. Vänligen svara på fyra korta frågor. http://ow.ly/iNKf30h4urN

Twitter

Recent Posts

Contact Info

Lars Sonckin kaari 10 – 16
02600 Espoo
FINLAND

Phone:
+358 (0) 45 2300 520