Fördelar för läkare

Fördelar för läkare 2018-03-05T13:16:59+00:00

Snabbare, billigare och bättre diagnos med fjärrdiagnostik

Vi erbjuder primärvårdspersonal ett verktyg för att undersöka arytmi, sömnapné och blodtryck. Istället för att behöva lita på patientens egna beskrivning av symptomen och avgöra vilka vårdbehov som finns, får du som allmänläkare tillgång till snabb, kostnadseffektiv fjärrdiagnostik av hög medicinsk kvalitet.

Fördelar

  1. Hjälp dina patienter i första vårdkontakten
  2. Utmärkt medicinsk kvalitetsdiagnos inom fem dagar
  3. Lägre diagnoskostnad
  4. Fler diagnostiserade patienter, fler räddade liv
  5. Bättre kundupplevelse
  6. Enkel att använda
  • Vi erbjuder primärvårdspersonal ett verktyg för att undersöka arytmi, sömnapné och blodtryck. Istället för att behöva lita på patientens egna beskrivning av symptomen och avgöra vilka vårdbehov som finns, får du som allmänläkare tillgång till snabb, kostnadseffektiv fjärrdiagnostik av hög medicinsk kvalitet.
  • Samtidigt undviker du de långa väntetider och extra kostnader som specialistundersökningar medför. Fjärrdiagnostik är betydligt snabbare än specialistdiagnoser. Med våra tjänster får allmänläkaren utlåtanden tillbaka inom fem arbetsdagar från dess att vi mottagit patientens data.
  • Fjärranalys skapar trygghet för patienter och säkrare remisser för allmänläkare. I de flesta fall föredrar patienter fjärrdiagnos framför undersökning på klinik.
  • Utrustningen och den webbaserade programvaran är mycket enkla att använda – en snabb och överkomlig lösning. Ingen särskild expertis krävs av behandlande sjuksköterskor och allmänläkare, grundläggande datorkunskaper räcker

Boka en 30 min demonstration

Beställ vårt nyhetsbrev

Artiklar

Kontaktuppgifter

Svetsarvägen 15 2 tr
171 41 Solna
SVERIGE

Phone:
+46 (0) 8 28 03 02