SmartECG för läkare

///SmartECG för läkare
SmartECG för läkare 2018-03-14T11:15:58+00:00

Hjälper läkare att diagnostisera hjärtsjukdomar och få hjärtpatienter till behandling snabbare

Att behandla patienter på bästa möjliga sätt är den främsta prioriteringen för dig som sjukvårdspersonal.

Men du kanske saknar snabb och enkel tillgång till en EKG-övervakningsenhet på din klinik, eller kanske konsultationstiderna är så korta att du behöver remittera dina patienter till specialistsjukvård och långa väntetider.

Du kanske också känner att den automatiska rapporten som genereras av din EKG-övervakningsenheten inte stödjer dig tillräckligt för att ställa en diagnos, eller kanske inte EKG-tolkning är ett område som du är specialiserad på. Det är särskilt knepigt när det kommer till att diagnostisera potentiella patienter som är i ”gråzonen”.

Ofta kan standardprocessen, där du behöver be om en specialistläkares EKG-konsultation, hanteras på ett mer effektivt sätt. Istället för att skicka PDF-konsultrapporter fram och tillbaka kan du spendera mer tid på behandling. Detta är något som både du och dina patienter skulle uppskatta!

Fördelar för läkare

SmartECG hjälper att få hjärtpatienter till behandling snabbare. SmartECG-tjänsten består av en automatisk EKG-analysrapport och möjlighet till specialistkonsultation. Pilotfasen för SmartECG-tjänsten börjar 2019 efter klinisk validering.

Under pilotfasen 2019 kommer SmartECG-tjänsten att kunna göra automatiska analysrapporter från Holter-apparater. Vid 2020 kommer SmartECG-tjänsten att analysera EKG-data från praktiskt taget vilken EKG-övervakningsenhet som helst.

Är du intresserad av en demonstration?

Gå med i SmartECG-panel

Hjälp oss mot vårt mål att tillhandahålla det bästa möjliga verktyget för beslutsfattande för läkare och annan sjukvårdspersonal genom att gå med i SmartECG-panelen för sjukvårdspersonal. Vi välkomnar dig att dela med dig av dina behov, insikter och erfarenheter och att hjälpa oss att utveckla en överlägsen SmartECG-tjänst.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Artiklar

Kontaktuppgifter

Svetsarvägen 15 2 tr
171 41 Solna
SVERIGE

Phone:
+46 (0) 8 28 03 02