SmartECG för patienter

SmartECG för patienter 2018-03-02T16:32:03+00:00

Snabbare diagnos, bättre behandling och potentiellt miljontals räddade liv

Att leva med ett allvarligt medicinskt tillstånd är stressigt. För din sinnesro förväntar du dig att tas på allvar, diagnostiseras snabbt och hänvisas till behandling utan förseningar. Du värdesätter djup kunskap från erfaren vårdpersonal som leder till enkla vägar för hälsa.

Lobbygrupper för patienter övervakar ständigt längden på väntelistor och lobbar för sätt att påskynda behandling för hjärtpatienter. I många länder är den maximala väntetiden 90 dagar innan man hänvisas till specialistsjukvården. Men när bästa praxis används kan tidslinjen vara mycket kortare. Tyvärr slutar det ofta med att det tar mycket längre tid …

SmartECG-tjänsten är ett medicinskt förbättrat, högkvalitativt sätt att diagnostisera fler patienter.

SmartECG är en förstklassig tjänst för att diagnostisera ett stort antal patienter som potentiellt har hjärtsjukdomar. Det är en snabb lösning som ger en noggrann analys inom några minuter. Under pilotfasen 2019 kommer SmartECG-tjänsten att kunna göra automatiska analysrapporter från Holter-apparater. Vid 2020 kommer SmartECG-tjänsten att analysera EKG-data från praktiskt taget vilken EKG-övervakningsenhet som helst.

Håll dig uppdaterad

Artiklar

Kontaktuppgifter

Svetsarvägen 15 2 tr
171 41 Solna
SVERIGE

Phone:
+46 (0) 8 28 03 02