SmartECG för enhetstillverkare

SmartECG för tillverkare av EKG-enheter 2018-03-02T16:28:37+00:00

Gör dina EKG-övervakningsenheter mer värdefulla för dina kunder

SmartECG-tjänsten kommer att vara en unik och revolutionär lösning, en algoritm och tjänsteplattform med vilken ECG-data kan analyseras och tolkas automatiskt.

Vårdcentralerna kommer att kunna använda EKG-övervakningsenheterna på ett mer effektivt sätt för att övervaka fler patienter.

Enhetstillverkare kommer att dra fördel av SmartECG genom att kunna stödja sjukvårdsorganisationer i specialistsjukvården för att behandla hjärtpatienterna vid rätt tidpunkt med högkvalitativa övervakningsenheter.

Å andra sidan hjälper SmartECG-tjänsten vårdcentraler i primärvården att använda EKG-övervakningsenheterna på ett mer effektivt sätt än tidigare.

 

Vi bjuder in alla tillverkare av EKG-enheter att ansluta sig till vårt Open Platform Initiative.

Vår plan är att utveckla SmartECG-tjänsten som en öppen plattform, vilken är kompatibel med alla potentiella EKG-övervakningsenheter. För tillverkare av EKG-enheter betyder detta att analysen kan göras från vilken enhet som helst som SmartECG har tillgång till.

Många tillverkare av EKG-enheter har redan öppna dataplattformer och de med slutna dataplattformar bjuder vi in till vårt Open Platform Initiative.

SmartECG-algoritmbaserad analys kan framställas från praktiskt taget vilken EKG-övervakningsenhet som helst.

Under pilotfasen 2019 kommer SmartECG-tjänsten att automatiskt tillhandahålla analysrapporter från Holter-övervakningsenheter och från händelse- och vilo-EKG-övervakningsenheter vid år 2020.

Är du intresserad av att lära dig mer om SmartECG och dess fördelar för dig?

Vi planerar gärna ett win-win partnerskap tillsammans med EKG-övervakningsenhetsföretag. Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer.

Är du intresserad av en demonstration?

Håll dig uppdaterad

Artiklar

Kontaktuppgifter

Svetsarvägen 15 2 tr
171 41 Solna
SVERIGE

Phone:
+46 (0) 8 28 03 02